Seisomapaikkaklubi 10.6.2017 – Hugleikur Dagssonin kaunis maailma
10.6.2017
18:30
Jyväskylä
Ilokivi - OnStage
Liput lisäkuluitta

Seisomapaikkaklubi – Hugleikur Dagssonin kaunis maailma

Lavalla:

Hugleikur Dagsson (in English)

Anders Helenius

Fathi Ahmed

TBA (Esityksen täydentää tuore komiikko. Koomikko valitaan yleisön ja ammattilaisraadin äänillä. Saman päivän esityksestä Kuopion komediafestareilta keltanokkien iltapäivästä.)

Hugleikur on monipuolinen islantilainen artisti, johon liitetään ensimmäisenä mustan huumori kuvakirjat. Hän on myös stand up -koomikko, jonka tyyli on kirjailijamaista jazzia. Hullin keikat ovat aina erilaisia, on improvisaatiota, lyhyitä vitsejä sekä pitkiä omaperäisiä kokonaisuuksia. Usein tuntuu ettei jäbä itsekään tiedä mihin tämä kohta on menossa, mutta eipä se silti hätäile ja aina päästään maaliin.
 
Viimeksi keikka Jyväskylässä myi nopeasti loppuun, joten varmista liput itsellesi ja sille jäykimmälle kaverillesi. Tästä on hyvä lähteä kesän viettoon, kun housussa on lusikallinen kierteistä ja mustaa savea.
Anders Heleniuksella on itsevarman leipurin olemus, mutta kyllä tämä ukkeli mieluummin hämmentää kuin leipoo. Andersia vituttaa hauskasti ja nöyrästi, koska hänellä ei ole enää mitään hävittävää. Peli on pelattu. Jos olet nauranut Noin viikon uutiset -ohjelmalle, olet nauranut tämän miehen kirjoittamille jutuille. Seisomapaikkaklubin agenttien mielestä Anders olisi ihanneisoveli.

Fathi Ahmed tarjoaa nuoren älyn voimaa ja karisman rauhaa. Luvassa on esimerkiksi ihonvärinsä näkökulmasta raikasta ja kliseetöntä komiikkaa. Fathin tapa olla lavalla on hurmaava ja itsevarmuus kadehdittavaa. Ette saatana anna tälle kaverille kitaraa tai se valloittaa maailman ja kaikki pikkuhousut.

Liput: 18€ / 13 € (opiskelijat, jatko-opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja eläkeläiset) + Ilokiven eteispalvelumaksu 2,5€

 

 

Ovet aukeaa klo 17.30
Esitys alkaa klo 18.30

Toinen esitys:
Ovet aukeaa klo 21.15
Esitys alkaa klo 22.

Huomioon otettavaa, narikka, water closet, vapaavalintaisen juoman haku ja mieleisen penkin löytäminen vievät aikaa.

Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen esityksen alkua.

K-18
ESITYKSEN VIDEOKUVAAMINEN ON KIELLETTY!
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Esityksen kesto on noin kaksi tuntia.
Esitys sisältää tauon.
Lämpimästi Tervetuloa!